Over Zorgwize

ZORGWIZE is de specialist in het ondersteunen en begeleiden van zorgorganisaties die actief zijn binnen de Ouderen-, Gehandicapten- en Jeugdzorg op het gebied van business control, risicomanagement, strategische beleidsvorming, bedrijfsoptimalisatie en zorgcontractering.

is de specialist op het gebied van het ondersteunen en begeleiden van zorgorganisaties die actief zijn binnen de Ouderen- en Gehandicaptenzorg op het gebied van business control, financieel management, risicomanagement, strategische beleidsvorming, bedrijfsoptimalisatie en het inkopen (of verkopen) van zorg bij zorgverzekeraars, Zorgkantoren en Gemeenten. Zorgwize is een betrouwbare en gewaardeerde sparringpartner voor bestuurders, controllers en zorgmanagers in de zorg.

ZORGWIZE heeft veel kennis en ervaring van de dagelijkse bedrijfsvoering bij zorgaanbieders, en richt zich specifiek alleen op de niche van de Ouderen- en Gehandicaptenzorg. Daardoor is Zorgwize bijzonder goed op de hoogte wat er bij  deze sectoren in de praktijk speelt. Door de aanwezige expertise kunt u Zorgwize ook als klankbord gebruiken voor zaken waar u het prettig vind dat iemand met u mee denkt of meekijkt. Zorgwize denkt proactief mee met onze opdrachtgevers om tot de beste oplossingen te komen voor uw zorgorganisatie en is herkenbaar aan een pragmatische maar professionele aanpak.

ZORGWIZE heeft een groot netwerk tot aan Den Haag toe, waarmee de gevolgen van (veranderingen in) het overheidsbeleid met betrekking tot de langdurige zorg uitgebreid wordt gesproken met verschillende deskundigen. Juist met deze actuele kennis van zaken is Zorgwize direct van toegevoegde waarde voor zorgorganisaties!

Compensatieregeling WLZ!

Op welke wijze worden zorgaanbieders in de langdurige zorg gecompenseerd voor het Covid-19 / Corona virus?

Lees meer

Meer weten?

Mocht u eens vrijblijvend met mij willen sparren over de ontwikkelingen in de zorgsector in het algemeen of bij uw organisatie specifiek, bel of mail mij dan gerust. Ik kom graag kennis met u maken.

Sjef van Leeuwen

Sjef van Leeuwen

Interim Business Controller
info@zorgwize.nl
06 428 74 428
© 2024 Zorgwize
ΓΈ